pizza foodtruck huren

pizza foodtruck aan huis

 

Wilt u een pizza foodtruck huren voor een bedrijfsfeest of een ander evenement? Kies dan voor de beste mobiele pizzabakker van Nederland! Onze verse Napolitaanse pizza’s worden bereid volgens Italiaanse familietraditie, in een mobiele en originele Italiaanse pizza steenoven. Ze zijn gezonder dan de meeste andere pizza’s, worden samengesteld met de beste verse ingrediënten en bevatten geen conserveermiddelen of smaakversterkers. Onze pizza chef biedt tijdens uw feest bovendien een gezellige sfeer met een bijzonder entertainment en de verleidelijkste geuren. Een geweldige aanwinst voor uw feest!

[trustindex no-registration=google]

Waarom onze pizza’s zo bijzonder zijn

Als u een pizza foodtruck huren wilt voor een evenement dan wilt u uw gasten natuurlijk wel een bijzondere ervaring bieden. Daarom is het belangrijk te kiezen voor een mobiele pizzeria die echt hoge kwaliteit biedt. Onze pizza’s worden bereid volgens decennialange traditie, uiteraard volledig ambachtelijk en met uitzonderlijke ingrediënten. Dat betekent de beste tomaten uit Campania, Fior di latte mozzarella, venkel salami, burrata kaas en een coppa di parma van topkwaliteit. De bodem van iedere pizza wordt gemaakt van zuurdesemdeeg, dat maar liefst 48 uur rijst en fermenteert. Het resultaat: een verrukkelijke pizza met een zachte en dunne bodem, van binnen luchtig en knapperig van buiten.

Hoe gaan wij te werk?

Met onze mobiele pizzeria verzorgen wij niet alleen een heerlijke maaltijd, maar tevens een unieke eetervaring. De pizza’s worden vers gebakken door een heuse Italiaanse pizza chef, in passende en verzorgde kokskledij. De ongekend lekkere pizza’s die hij bereidt verspreiden een verleidelijke geur en worden netjes in punten gesneden Zo kunnen uw gasten direct starten met eten zonder lang te hoeven wachten. De pizza punten worden rondgebracht op leuke houten planken. Uiteraard zorgen we tevens voor servetjes, maar u heeft geen bestek nodig. Tenslotte eet u pizza met uw handen!

man's handen en scheutje witte tarwebloem
Pizzabakker met oven

Uw eigen Italiaanse pizza chef

Wist u dat in Italië een pizza chef een trendy figuur is met een belangrijke rol in de Italiaanse culinaire cultuur? De kok die uw pizza’s komt bereiden is zo’n professionele pizzabakker die al jaren met veel passie de lekkerste pizza’s bereidt. Met een achtergrond in Italië heeft hij zowel door familietraditie als met pizza studies de beste leerschool gehad voor het bereiden van een perfecte Napolitaanse pizza. Wilt u een pizza foodtruck huren voor uw evenement, bedrijfsfeest of een andere bijeenkomst? Kies dan voor de Pizza Chef. Hij helpt u graag er een geweldig feest van te maken!

Wilt u graag de beste pizza’s laten bereiden op een feestje bij u thuis? Lees dan meer over onze Pizzabakker aan huis.